Shoppingdag .. = blakk!

Hei! Dette ble litt sen blogging, men bedre sent enn aldri! Har nemlig vært i utlandet og shoppet i hele dag. Har shoppet så mye at nå er jeg helt blakk, bokstavelig talt. Orker virkelig ikke å ta bilder av alt jeg kjøpte osv, men kan gjøre det senere!

Så siden jeg er helt blakk, og jeg er nok ikke alene om det, tenkte jeg å komme med noen forslag til dere som ikke har penger å kan shoppe, gå på kafè eller gå på kino. Det er nemlig mye annet gøy du kan gjøre uten penger!

Trene
- dette er jo kjempebra og sunt! Det er viktig med god kondisjon både for deg selv og gymtimene på skolen. Det er jo også praktisk å ha god kondisjon om du f.eks skal løpe for å rekke en buss/trikk osv. Trening er gratis, ta en løpetur i skogsmarka, det er veldig sunt og du får puste inn frisk luft og nyte naturen! Kanskje ikke så aktuelt om vinteren, da kan du evt. dra på treningssteder som er gratis (det er faktisk ganske mange)! Eller bare jogge der det er måkt snø.

Bade
- måtte bare ha med dette, fordi jeg som sagt gleder meg så mye til sommeren! Bading er gratis, du trenger jo ikke dra på et sted. Du kan jo bare dra på stranden, du har sikkert noe godt å ta med hjemmefra og du kan virkelig storkose deg med vennene dine! Om du ikke klarer å vente til sommeren, kanskje et isbad frister? Jeg sier nei takk til det!

Ski
- ski er gratis! Tenkte å skrive slalom/snowboard, men det koster som oftest penger for å komme inn. Men du kan jo stå i "villmarken". Uansett, ski er veldig bra trening, det er gøy og du kan gå på tur hvis du vil. Gå i det tempoet du vil! Dette er kjempekoselig spesielt med venner eller familie.

Vindusshopping!
- haha, det gjør jeg ganske ofte. Så senere når jeg får penger kjøper jeg alt jeg har sett i butikkene. Det er faktisk helt greit, selv om det er litt irriterende å ikke kunne kjøpe det, men da har du jo noe å glede deg til!

Sminke
- du har kanskje ikke alltid råd til sminke, du er kanskje tom og en fest kommer... hva gjør man? Låner av venner? Virker vel litt dumt, har du ikke sminke selv vil de kanskje spørre. Det er jo et alternativ. Men det du alltids kan gjøre for å få skikkelig bra sminke er å dra til f.eks Vita, The Body Shop ol for å sminke deg! Det er jo prøver der alt fra lipgloss, eyeliner, mascara til øyenskygge og parfyme, selv har jeg gjort det 1 gang, kun for gøy, men det er jo faktisk smart eller hva? De har gode produkter og det er jo gratis å prøve.

Skaff deg en jobb
- dette er vel den beste måten for å ha noe å gjøre når man er blakk, tjene penger! Thahaa, veldig gøy da. Sitter igjen med masse penger og så kan du kjøpe alt du vil. Du kan jo f.eks måke snø for noen, klippe gresset, være barnevakt, selge boller/kaker/vafler ol., vaske/støvsuge hjemme eller hos andre, eller bli søndagsbud for en avis.

Håper dere fikk litt ideer av hva dere kan gjøre hvis dere er blakke, er ikke så veldig kreativ akkurat nå, for jeg er så utrolig trøtt, haha!

- xfashiongirl.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

xfashiongirl

xfashiongirl

14, Drammen

Norske blogger
bloglovin
free counters

ShoutMix chat widget

Kategorier

Arkiv

hits