Testing av maskara

Det er virkelig vanskelig å bestemme seg for hvilken maskara man skal kjøpe/bruke. På rekame bruker de som oftest falskevipper, dette synes jeg er skikkelig dårlig gjort. Derfor har jeg har testet 4 forskjellige maskaraer;
1. Max Factor False Lash Effect   2. Lancôme Definicils  3. Maybeline, Collosal Volum'Express  4. Dior Diorshow

Bedømmer dem med terningkast og bedømmer etter disse kriterine:
*pris
*klumper
*volum
*hvor godt den sitter
*allergivennlighet
1. Max Factor False Lash Effect
Du kan allerede høre det i navnet, at den gir falske vipper, fine men de ser for falske ut. Gir ikke klumper og er lett å ta på. Gir god volum og lengde, men drysser. Prisen er 169 kr, generelt er den kanskje ikke så god. Men fin for deg i hverdagen. Personlig synes jeg den er veldig bra! Men nå skal jeg ikke bedømme etter min personlige mening.
Terningkast: 4

2. Lancôme Definicils

Denne maskaraen gir ikke så mye volum. Den er for deg som vil se naturlig ut. Den er veldig holdbar, til tross for prisen 250 kr, så er den veldig god. Passer perfekt for deg som vil se naturlig ut i hverdagen!
Terningkast: 5

3. Maybelline Colossal Volum'Express
Den gir veldig bra volum og ikke klumer. Enkel å påføre, kleber eller drysser ikke. Den er ikke så veldig dyr, kun 120 kr. Synes denne er veldig bra for deg som vil ha en maskara i hverdagen, den er ganske naturlig, men kan også tas på med mange lag så den passer mer til 'fest'.
Terningkast: 6

4. Dior Diorshow

Denne maskaraen gir veldig masse volum og lengde. Noe som teller veldig positivt! Den har litt stor kost, så det var ikke like lett å ta på maskara uten å søle (vær litt obs på det). Den sitter veldig godt på og drysser ikke. Dette er virkelig den perfekte partymaskaraen! Den er litt dyr, 265 kr, men virkelig verdt det.
Terningkast: 5

Hvilken maskara liker du best av disse?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

xfashiongirl

xfashiongirl

14, Drammen

Norske blogger
bloglovin
free counters

ShoutMix chat widget

Kategorier

Arkiv

hits