Sommerinnkjøp!

Selv om det er vinterferie kan man vel alltids kjøpe litt sommerklær? Jeg bruker sommerklær omtrent året rundt, fordi jeg er en person som elsker søte sommer tunikaer! Tunikaer er noe som er kjempeinn i år, det har du kanskje sett i noen av butikkene? Jeg har i alle falt for sånn.. kanskje 7 tunikaer? Men jeg kan ikke kjøpe alle heller. Her er litt av det jeg har kjøpt i det siste:Den tunikaen fra gina tricot helt til venstre er veldig fin på! Den ser ikke særlig bra ut på bildet eller bare på en kleshenger. Den er utrolig kul og fin på, virkelig verdt å kjøpe. Var litt usikker på prisen.. men tror den kostet rundt 199 altså. Men kjøpte den i Sverige, så kan hende den ikke er her i Norge.

Skinnjakken fra Voice of Europe er en av mine favorittplagg! Den går til omtrent absolutt alt, til og med til en søt liten tunika. Den kostet rundt 199 kr. Men Voice of Europe er lagt ned, dessverre. Det var en av mine favorittbutikker.

Tunikaene fra Vero Moda, den havblå og den hvite kjoleaktige er utrolig fine på! Veldig søte og ikke spesielt dyre, 200 kr. Skinnjakke går til begge deler. De tunikaene kan jeg bruke til både fest og hverdag. Det er bare å stæsje litt opp med sminke, smykker og håret ikke minst!

Så er det Daniel Ray veskene mine. LOVE! <333 sier jeg bare. Den brune er mer høst og vinter-veske, den er ganske stor, men veldig fin til shopping. Den blå og hvite med mønster på er en av mine favorittvesker, den er ganske liten og helt klart en vår-sommer veske! Den er velidig søt og fin synes jeg og går til alt.

Fikk ikke tatt med bukser/jenas og slikt, men kanskje jeg gjør det i neste runde?

Hva synes dere om klærne og veskene mine? Er dette noe jeg burde blogge mer om synes dere?

5 kommentarer

elisemerita

28.feb.2010 kl.13:58

fine klær !:))

og søt blogg blogg du har da (:

hadde vært fint om du kunne stikket innom våres blogg og ?;-DD

Ann-Iren

28.feb.2010 kl.15:48

Sv; Når du er inne på en sang på youtube, så blar du litt lengre ned, og da står det en boks med URL og en med EMBED. Da kopierer du teksten som står i EMBED, og limer inn den i HTML når du skriver ett innlegg på bloggen din.
Skjønner? :) Hvis ikke så kan du si ifra, og jeg kan lage ett innlegg på bloggen der jeg forklarer nermere med bilder.

Ann-Iren

28.feb.2010 kl.15:52

Sv; Bra :) Hyggelig å hjelpe!

juliemadde

28.feb.2010 kl.17:48

kjempe fine ting du har;) gleder meg til å begynne å handle litt mer sommerklær selv:D

takk for kommentar på bloggen forresten;)

Camilla Leonora

28.feb.2010 kl.21:00

Kjempefine ting:)

Skriv en ny kommentar

xfashiongirl

xfashiongirl

14, Drammen

leser denne bloggen NÅ

Norske blogger
bloglovin
free counters

ShoutMix chat widget

Kategorier

Arkiv

hits